Terma MOA 300W kaitinimo elementas su paslėptu laidu

Nauja prekė

87,00 EUR

-26%

64,38 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Šiuolaikinio stiliaus kaitinimo elementas (tenas) Terma Moa su paslėptu laidu

Funkcionalu

Kaitinimo elementas MOA turi 5 temperatūros lygius nuo 30-60 laipsnių, lygiai atvaizduojami led mėlynos šviesos lemputėmis. Viduje esantis elektroninis temperatūros sensorius garantuoja preciziška temperatūros kontrolę. Nustačius pageidaujama lygi, kaitinimo elementas kaitina tol kol pasiekia reikiama temperatūra, tada pereina į budėjimo rėžimą, kol nukrenta vėl temperatūra ir taip taupo energijos sąnaudas.

Džiovinimo funkcija

Šiame kaitinimo elemente yra 2 val. laikmačio funkcija, su kuria galite sukelti 2 val. aukštesnę temperatūra, o po 2 val. automatiškai grįš į žemesnę temperatūra. Taip per 2 val. išdžiovins rankšluostį ir toliau palaikys minimalią temperatūrą patalpoje.

Protinga sistema

Dingus elektrai, kaitinimo elementas MOA prisimena prieš tai buvusį rėžimą, atsiradus elektrai jį tęsią toliau. Tai labai naudinga išmaniems namams, nes jie puikiai suderinami su protingo namo elementais, elektros lizdo laikmačiais.

Saugumas

Kaitinimo elementas MOA yra su anti užšalimo apsauga.  Tai yra jeigu pajungtas į elektros lizdą ir temperatūra krenta žemiau 5-7°C, jis palaiko minimalų šildymą, kad neužšaltu džiovintuvas. Taipogi MOA tenas turi dviguba apsauga nuo perkaitimo radiatoriaus, viduje esanti kapsulė išsilydo ir tenui nebeleidžia perkaitinti džiovintuvo. Antra apsauga nuo sauso veikimo, t.y.  jeigu tenas buvo pajungtas, o džiovintuvas nebuvo užpildytas skysčiu, tenas nustoja veikti, neleisdamas įviktį nepageidaujamoms nelaimėms.

Dizainas

Tenas MOA pateikiamas su spiraliniu laidu ir kištuku į elektros lizdą. Šiuolaikinio dizaino valdiklio išvaizda pagražins Jūsų interjerą.

Spalvos

Jūs galite rinktis iš galimų spalvų: chromas, balta, juoda, matinė sidabrinė.

Gamintojas Terma Technologie (Lenkija)
Galingumas 300 W
Garantija 2 metai
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: