Terma valdiklis KTX-3 su paslėptu laidu

Nauja prekė

75,00 EUR

-20%

60,00 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Kvadratinių formų programuojamas Terma KTX 3 valdiklis su paslėptu laidu

Funkcionalu

Valdiklis KTX3 reguliuojasi 1 laipsnio tikslumu nuo 30-60 laipsnių. Viduje esantis elektroninis temperatūros sensorius garantuoja preciziška temperatūros kontrolę. Šis valdiklis yra lengvai programuojamas. Valdiklis KTX3 yra sukurtas naudoti kartu su kaitinimo elementu TermaSplit kurį galite rasti žemiau prie rekomenduojamų prekių. Be TermaSplit elemento šis valdiklis nešildys Jūsų pasirinkto džiovintuvo.

Kasdienis laikmatis

Su šiuo valdikliu galima suprogramuoti vieną dieną. Ta dieną galima paskirstyti iki 4 intervalų pasirinktos temperatūtos ar išjugti valdiklį tam tikru laiku. Taip galite susidėlioti kasdieninį šildymą ir nereikės junginėti ar atjunginėti valdiklio rankiniu būdu.

Džiovinimo funkcija

Šiame valdiklyje yra 2 val. laikmačio funkcija. Su kuria galite sukelti 2 val. aukštesnę temperatūra, o po 2 val. automatiškai grįš į žemesnę temperatūra. Taip per 2 val. išdžiovins rankšluostį ir toliau palaikys minimalią temperatūrą patalpoje.

Protinga sistema

Dingus elektrai, valdiklis KTX3 prisimena prieš tai buvusį rėžimą, atsiradus elektrai jį tesią toliau. Tai labai naudinga išmaniems namams, nes jie puikiai suderinami su protingo namo elementais, elektros lizdo laikmačiais.

Saugumas

Valdiklis KTX3 yra su antiužšalimo apsauga. Tai yra jeigu pajungtas į elektros lizdą ir temperatūra krenta žemiau 5-7°C, jis palaiko minimalų šildymą, kad neužšaltu džiovintuvas. Taipogi KTX3 tenas turi dviguba apsauga nuo perkaitimo radiatoriaus, viduje esanti kapsulė išsilydo ir tenui nebeleidžia perkaitinti džiovintuvo. Antra apsauga nuo sauso veikimo, t.y. jeigu tenas buvo pajungtas, o džiovintuvas nebuvo užpildytas skysčiu, tenas nustoja veikti, neleisdamas įviktį nepageidaujamoms nelaimėms.

Dizainas

Valdiklis KTX3 yra su paslėptu laidu jungtimi ir Jūs galėsite gražiai pajungti laidą tiesiai į sieną ir išvengsite papildomo elektros lizdo ir nekabos laidas ant grindų. Taipogi jis turi atskirą išjungimo/įjungimo mygtuko apačioje.Šis valdiklis yra lengvai suprantamas ir naudojamas.  Valdiklis KTX3 yra su kvadratinės formos, puikiai tinkantis prie kvadratinio rankšluosčio džiovintuvo ir bendro interjero. Šis valdiklis yra lengvai suprantamas su LCD ekranėliu kuriame yra ir laikrodis.

Spalvos

Jūs galite ringtis iš galimų spalvų: chromas, balta, juoda, matinė sidabrinė.

PASTABA. Kaitinimo elementas Terma-SPLIT įsigyjamas atskirai.

Gamintojas Terma Technologie (Lenkija)
Garantija 2 metai
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: