SHELLWWBP

Omnires Shell M+ laisvai pastatoma akmens masės vonia 160x75 cm, blizgi balta

Nauja prekė

2 104,00 EUR

-28%

1 514,88 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Omnires Shell M+ laisvai pastatoma vonia 160x75 cm

Laisvai pastatoma vonia iš kolekcijos OMNIRES M+ pasižymi šiuolaikiška elipsės forma, kuri švelnia linija siaurėja link pagrindo. Minimalistinė forma atrodo lengva ir kartu solidi, sukurianti iš uolos iškalto monolito efektą. Vidinis profilis sukurtas taip, kad būtų užtikrintas patogumas maudymosi metu. Korpusas apdailintas tvirtais, preciziškai pagamintais krašteliais, 2 cm storio. Vonios aukštis tik 50 cm, todėl yra lengva įlipti ir išlipant iš vonios savarankiškai arba maudyti vaikus. Vonios sifonas yra numatytas vonios centre, kad du žmonės galėtų patogiai atsipalaiduoti vonioje.

Vonia pagaminta iš kompozitinės medžiagos M+, kurios pagrindinis komponentas yra dolomito uoliena. Inovatyvios gamybos technologijos garantuoja tobulą kiekvienos detalės atlikimą, kartu užtikrinant išskirtinį ilgaamžiškumą ir atsparumą.

Vonios paviršiuje nėra įtrūkimų ar mikro skylučių, todėl kasdienė priežiūra yra paprasta ir greita. Produktą reikia reguliariai valyti, geriausia po kiekvieno naudojimo, naudojant minkštą kempinę ir natūralios sudėties valymo priemonę, kurioje nėra dažiklių ir baliklių (pvz., švelnaus indų ploviklio). Esant rimtesniems nešvarumams, rekomenduojama naudoti 10% citrinos rūgšties tirpalą su vandeniu ir palikti 2-3 minutes. Po kiekvieno valymo produktą reikia kruopščiai nuplauti vandeniu ir nusausinti medvilniniu skudurėliu.

PASTABA: VONIOS SIFONO MONTAVIMUI BŪTINAS ĮGILINIMAS GRINDYSE.

Gamintojas Omnires (Lenkija)
Serija Shell
Tipas Laisvai pastatoma vonia
Matmenys 160 x 75 cm
Medžiaga Akmens masė
Svoris 90 kg
Spalva Blizgi balta
Vandens talpa 335 l
Sifonas komplekte Nėra
Pristatymo terminas 5-10 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-6 sav.)
Pastaba Sifonas užsakomas atskirai

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: