PARMAWWBP

Omnires Parma akmens masės vonia 159x71 cm, blizgi balta

Nauja prekė

1 647,00 EUR

-28%

1 185,84 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Omnires Parma M+ laisvai pastatoma vonia 159 x 71 cm

Omnires Parma kolekcija išsiskiria geometrine forma su subtiliais išlinkimais. Švelnūs išlenkimai išriškyna tobulai rafinuotus paviršius, sukurdami šiuolaikišką, nesenstančią formą. Vonia sukurta taip, kad būtų galima optimaliai išnaudoti erdvę.

Vonia pagaminta iš kompozitinės medžiagos M+, kurios pagrindinis komponentas yra dolomito uoliena. Inovatyvios gamybos technologijos garantuoja tobulą kiekvienos detalės atlikimą, kartu užtikrinant išskirtinį ilgaamžiškumą ir atsparumą.

Vonios paviršiuje nėra įtrūkimų ar mikro skylučių, todėl kasdienė priežiūra yra paprasta ir greita. Produktą reikia reguliariai valyti, geriausia po kiekvieno naudojimo, naudojant minkštą kempinę ir natūralios sudėties valymo priemonę, kurioje nėra dažiklių ir baliklių (pvz., švelnaus indų ploviklio). Esant rimtesniems nešvarumams, rekomenduojama naudoti 10% citrinos rūgšties tirpalą su vandeniu ir palikti 2-3 minutes. Po kiekvieno valymo produktą reikia kruopščiai nuplauti vandeniu ir nusausinti medvilniniu skudurėliu.

Gamintojas Omnires (Lenkija)
Serija Parma
Tipas Laisvai pastatoma vonia
Matmenys 159 x 71 cm
Medžiaga Akmens masė
Svoris 100 kg
Spalva Blizgi balta
Vandens talpa 390 l
Sifonas komplekte Nėra
Pristatymo terminas 5-10 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-6 sav.)
Pastaba Sifonas užsakomas atskirai

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: