1WV44C00Z1

Dušo kabina Ravak Matrix MSRV4, 80x80 cm

Nauja prekė

949,00 EUR

-20%

759,20 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Dušo kabina Matrix MSRV4

Keturių dalių kampinė dušo kabina

Stilius, kuris pats kalba už save. Prabangi kvadratinė dušo kabina su slankiojančiomis durimis. Kabinoje dominuoja kvadratinės ir stačiakampės formos, kurias paryškina šoniniai ir viršutinis profiliai. Aukščiausia galima medžiagų apdirbimo kokybė.

  • Profilių spalvos – poliruoto aliuminio; rankenos ir jungiamieji elementai – dengti chromu
  • grūdintas stiklas: 6/8 mm; Transparent (skaidrus)
  • gaminio aukštis: 195 cm


Gaminį sudaro dvi fiksuotos ir dvi judančios dalys (slankiojančios durys). Montuojama plytelėmis išklotame vonios kambario kampe ant dušo padėklo RAVAK Perseus Pro Chrome arba tiesiai ant grindų su integruotu nuvedimo lataku.

Iškalbingas stilius

Šias nepakeičiamos formos dušo kabinas gaminame naudodami geriausias medžiagas, todėl Matrix pristato elegantiškiausius ir praktiškiausius dušo kabinų sprendimus.

Praktiška slankiojanti sistema

Dviejų dalių slankiojančios durų sistemos veikimą užtikrina 20mm skersmens ratukai su nerūdijančiais, nereikalaujančiais priežiūros guoliais, kurie juda grioveliais. Šis mechanizmas apsaugo nuo užsikirtimų ir judančių dalių susikryžiavimų bei užtikrina negendančią ir tylią durų slinktį. Dėl slankiojančių durų nesumažėja vonios kambario erdvė, vanduo nesukelia nepatogumų ir nevarva ant grindų.

Kokybiškos medžiagos

Gamybai naudojami aukščiausios kokybės komponentai – aukščiausios kokybės aliuminis, visų metalų jungiamosios medžiagos, chromuoti elementai. Konstrukciją sudaro aštuonių milimetrų saugus stiklas, padengtas AntiCalc sluoksniu, kuris apsaugo stiklo paviršių nuo vandens kalkių nuosėdų.

Įtaigus dizainas

Dušo kabina Matrix yra tipiškas tiesių linijų ir plokščios formos lygiagretainis. Dušo kabiną natūraliai atskiria viršutinis ir šoninis profiliai. Dušo kabina neturi apatinio profilio, o tai dar labiau patobulina jos dizainą - kai dušo kabina statoma ant keraminių plytelių, apatiniai profiliai neužgožia jų grožio.

Gamintojas Ravak (Čekija)
Serija Matrix
Tipas Keturkampė dušo kabina
Matmenys 80 x 80 cm
Aukštis 195 cm
Užpildas 6-8 mm saugus grūdintas stiklas
Stiklo spalva Skaidrus (Transparent) stiklas
Profilio spalva Blizgus chromas
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: