Dušo kabina Ravak Matrix MSDPS, 120x80 cm

Nauja prekė

839,00 EUR

-20%

671,20 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Dušo kabina Matrix MSDPS

Dušo durys su stacionaria sienele

Prabangi kampinė dušo kabina su slankiojančiomis durimis, kurios suformuojamos derinant dušo duris su stacionaria sienele. Rinkdamiesi dušo kabinos matmenis atsižvelkite į vonios kambario dydį. Nepakeičiamas dizainas, kurį pabrėžia viršutinis ir šoniniai profiliai.

  • matmenys: 100 x 100, 100 x 80, 110 x 80, 120 x 80, 120 x 90 cm
  • variantas: kairė ir dešinė (L / R)
  • profilių spalvos – poliruoto aliuminio; rankenos ir jungiamieji elementai – dengti chromu
  • grūdintas stiklas: 6/8 mm; Transparent (skaidrus)
  • gaminio aukštis: 195 cm


Gaminys sudarytas iš dviejų dušo durų elementų (fiksuotos ir slankiojančios dalies) + sieninė fiksuota dalis. Kairysis arba dešinysis gaminio variantas nustatomas pagal stumdomų durų atidarymo kryptį, žiūrint iš lauko pusės. Montuojama plytelėmis išklotame vonios kambario kampe ant dušo padėklo Perseus Pro Chrome, Gigant Pro Chrome, o taip pat tiesiai ant grindų su integruotu nuvedimo lataku arba drenažo anga grindyse.

Iškalbingas stilius

Šias nepakeičiamos formos dušo kabinas gaminame naudodami geriausias medžiagas, todėl Matrix pristato elegantiškiausius ir praktiškiausius dušo kabinų sprendimus.

Praktiška slankiojanti sistema

Dviejų dalių slankiojančios durų sistemos veikimą užtikrina 20mm skersmens ratukai su nerūdijančiais, nereikalaujančiais priežiūros guoliais, kurie juda grioveliais. Šis mechanizmas apsaugo nuo užsikirtimų ir judančių dalių susikryžiavimų bei užtikrina negendančią ir tylią durų slinktį. Dėl slankiojančių durų nesumažėja vonios kambario erdvė, vanduo nesukelia nepatogumų ir nevarva ant grindų.

Kokybiškos medžiagos

Gamybai naudojami aukščiausios kokybės komponentai – aukščiausios kokybės aliuminis, visų metalų jungiamosios medžiagos, chromuoti elementai. Konstrukciją sudaro aštuonių milimetrų saugus stiklas, padengtas AntiCalc sluoksniu, kuris apsaugo stiklo paviršių nuo vandens kalkių nuosėdų.

Įtaigus dizainas

Dušo kabina Matrix yra tipiškas tiesių linijų ir plokščios formos lygiagretainis. Dušo kabiną natūraliai atskiria viršutinis ir šoninis profiliai. Dušo kabina neturi apatinio profilio, o tai dar labiau patobulina jos dizainą - kai dušo kabina statoma ant keraminių plytelių, apatiniai profiliai neužgožia jų grožio.

Gamintojas Ravak (Čekija)
Serija Matrix
Tipas Stačiakampė dušo kabina
Matmenys 120 x 80 cm
Aukštis 195 cm
Užpildas 6-8 mm saugus grūdintas stiklas
Stiklo spalva Skaidrus (Transparent) stiklas
Profilio spalva Blizgus chromas
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: