Brasta Glass kvadratinė dušo kabina Liepa, 90x90 cm, stiklo spalva pasirinktinai

Nauja prekė

809,00 EUR

Klausti apie prekę

Berėmių dušo kabinų kolekcija BE RIBŲ

Kolekcija BE RIBŲ - tai stiklo sienelių ir chromuotų laikiklių derinys. Berėmė konstrukcija sukuria naują erdvės pojūtį. Didelis standartinių gaminių pasirinkimas,galimybė įgyvendinti neįprastus sumanymus leidžia džiaugtis išskirtinio dizaino kabina bet kuriame vonios kambaryje.

Speciali lankstų konstrukcija užtikrina jų ilgaamžiškumą, durų fiksavimo bei savaiminio užsidarymo funkcijas. Tvirti papildomi stiklo laikikliai lemia konstrukcijos saugumą ir stabilumą. Tarpinės visiškai priglunda, tad dušo kabina nepraleidžia vandens ir atrodo labai estetiškai. Berėmių konstrukcijų pagrindas turi būti labai gerai paruoštas. Rėminės dušo kabinos labiau pralaidžios vandeniui.

Kolekciją sudaro šeši modeliai ir jų modifikacijos, pagamintos pagal nestandartinius matmenis. Dušo kabina BANGA - išskirtinė, lenkta, jos durys plačiai atsidaro, tad sukuriamas ypatingas erdvės pojūtis. Šis modelis iš tiesų labai traukia akį. NORA vadinama dušo kabinų standartu, o NORA PLIUS vertinama dėl praktiškumo ir ergonomiškumo. Dušo kabina NIDA - penkiakampė, todėl taupo erdvę. LIEPA išsiskiria tuo, kad jos abejos durys visiškai atsidaro. LIEPA ir LIEPA plius labai tinka žmonėms su negalia, nes šių kabinų durys atsidaro į abi puses.

Kolekcijos dušo kabinų stiklai gali būti skaidrūs, tamsinti pilka, ruda spalva, raštuoti, žalsvi ir melsvi.

  • Berėmė stačiakampė dušo kabina su 2 besivarstančiomis durelėmis, sumontuotomis kampu. Durelės atsidaro tiek į vidų, tiek į išorę – patogu valyti.
  • Dušo kabinos stiklas yra su danga Greiti Lašai - stiklo paviršius atstumia vandenį ir nešvarumus (iki 90 proc. lengviau valyti).
  • Kabinos aukštis 200 cm. Keičiant aukštį, taikomas 15% antkainis. Maksimalus aukštis - 2100 mm.
  • Dušo kabinos durys atidaromos į abi puses.
  • Kabinos instaliavimo dydis A: 875-888 mm B: 875-888 mm

Pastaba. Dėl nestandartinių dušo kabinos matmenų prašome kreiptis į pardavėją.

Gamintojas Brasta Glass (Lietuva)
Serija Be ribų
Tipas Stačiakampė dušo kabina
Aukštis 200 cm
Užpildas 6 mm saugus grūdintas stiklas
Stiklo spalva Pasirinktinai
Profilio spalva Blizgus chromas
Pristatymo terminas 5-10 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-6 sav.)

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: