Dušo kabina Ravak SmartLine SMSD2 + SMPS, 100x100 cm

Nauja prekė

1 018,00 EUR

-20%

814,40 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Dušo kabina SmartLine SMSD2 + SMPS

Leidžia pasireikšti Jūsų fantazijai. Dušo durų ir nejudamos sienelės kombinacija leidžia sukurti dušo kabiną, kurios matmenys nuo 90 x 80 iki 120 x 100 cm.

  • matmenys: SMDS2 90, 100, 110, 120 cm / SMPS 80, 90, 100 cm
  • spalva: B SET (vyriai, rankenos, tvirtinimai) chromuotas variantas
  • grūdintas stiklas: 6/8 mm; Transparent (skaidrus)
  • gaminio aukštis: 190 cm


Kairysis ir dešinysis durų atidarymo variantai nustatomi pagal tai, kurioje pusėje, žiūrint iš išorės, yra vyriai. Kairysis dušo durų variantas kombinuojamas tik su kairiąja nejudama sienele, kombinacijai pasirinkite duris tipo B. Įrengiama vonios kambario kampe, išklijuotame plytelėmis, ant padėklų RAVAK ANGELA,PERSEUS, PERSEUS PRO, PERSEUS PRO FLAT, PERSEUS PRO CHROME, GIGANT PRO, GIGANT PRO FLAT, GIGANT PRO CHROME arba tiesiog ant grindų su įrengtu dušo kanalu arba trapu. Dušo durys pateikiamos dviejų modelių A ir B. Modelis A skirtas nišoms, kurių matmenys 790-805 mm, o modelis В – nišoms, kurių marmenys 800-815 mm. Naudojant įrengimo profilį galima ištaisyti statybinius sienų nelygumus (po 1,5 cm į kiekvieną pusę)

Minimalistinis ir prašmatnus

Elegantiškas ir lengvas stiklas, rafinuotai pabrėžtas blizgančiomis metalinėmis detalėmis, sukuria lengvos ir prašmatnios dušo kabinos vaizdą.

Dizainas ateinančioms kartoms

Užtikrintas pasaulinio lygio dizainas sužavi kiekvieną estetinių sprendimų mėgėją. Dušo kabina SmartLine suteiks vonios kambariui rafinuotumo ir niekada nenustos Jūsų džiuginti.

Sumanus sprendimas

Tikslus atskirų dušo kabinos SmartLine sudedamųjų dalių atlikimas panašus į tikslų laikrodžio darbą. Tokie dušo kabinos elementai, kaip fiksuojantis durų mechanizmas, aukšta slenksčio juostelė, neleidžianti pritaškyti vandens, arba praktiška  kabinos rankena iš vidaus ir iš išorės, harmoningai tarpusavyje dera ir sudaro idealią visumą, leidžiančią mėgautis dušu su maksimaliu komfortu.

Pritaikomumas

Apgalvotas įrengimo profilis leidžia sureguliuoti  dušo kabiną iki 15 mm į abi puses ir adaptuoti prie galimų statybos nelygumų.

Gamintojas Ravak (Čekija)
Serija SmartLine
Tipas Kvadratinis dušo padėklas
Matmenys 100 x 100 cm
Aukštis 190 cm
Užpildas 6 mm saugus grūdintas stiklas
Stiklo spalva Skaidrus (Transparent) stiklas
Profilio spalva Blizgus chromas
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: