BU/12-3DR/WS-BIG

Kame Big apatinė spintelė su stalčiais, matinė balta, 120 cm

Nauja prekė

449,00 EUR

-20%

359,20 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

BIG – tai spalvų žaismas. Netikėčiausi ir ilgai laukti deriniai susitinka jaunatviškoje serijoje. Dizainerių/ architektų atrinkti dekorai atitinka naujausias interjero tendencijas. Aukštesnis apatinis stalčius suteikia žaismingumo baldų linijoms, o svarbiausia – daugiau vietos paslėpti daiktus vonios kambaryje. Kiekvienas gali rasti savo BIG vonios kambarį!

Visos apatinės spintelės nuo šiol su įskaičiuotais neslystančiais kilimėliais!

Medžio drožlių plokštės (MDP) fasadai ir šonai iš patikimiausio baldų plokščio gamintojo Egger. Šios plokštės patikrintos mūsų pačių atliktų dregmės atsparumo tyrimuose.

Naudojamos prestižinės „Grass“ švelnaus užsidarymo sistemos. Apatinis stalčius turi stiklu integruotus ypač plonus šonus. Pilnai ištraukiami stalčiai padės lengvai pasiekti daiktus net ir toliausiame kampelyje. Patogus tarpelių tarp fasadų reguliavimas. Už stalčiaus yra palikta vieta vamzdynams.

Viduje sudėti neslystantys kilimėliai yra pagaminti iš fiziologiškai nekenksmingo plastiko, padengto itin stipria „anti-slip“ danga. Taip pat komplekte yra viršutinio stalčiaus organizavimo sistema, kuri padės palaikyti tvarką vonios kambaryje.

PRIEŽIŪRA:

Visos vonios baldų gamybai naudojamos medžiagos yra lengvai prižiūrimos ir valomos. Valymui nenaudokite abrazyvinių medžiagų arba valiklių su skiedikliais – jie gali pažeisti paviršių. Baldus rekomenduojama valyti drėgna mikropluošto šluoste, o sudrėkintą paviršių kruopščiai nuvalyti švariu, sausu audiniu.

Dėmesio! Baldų negalima glausti prie šildymo įrenginių.

Dėmesio! Patekus skysčiams ant baldų paviršiaus, juos būtina nedelsiant nuvalyti. Daugelis koncentruotų kosmetinių priemonių gali pažeisti baldų paviršių.

Gamintojas Kame (Lietuva)
Serija Big
Tipas Apatinė spintelė
Matmenys 119 x 45 cm
Spalva Matinė balta
Pristatymo terminas 5-10 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-6 sav.)
Pastaba Rankenėlės užsakomos atskirai

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: