Klasikinis maišytuvas dušui Emmevi Laguna 40062

Nauja prekė

199,00 EUR

-30%

139,30 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Spalvų pasirinkimas: chromas, auksas, bronza, varis. 

Emmevi - Italijos maišytuvų gamintojas. Įgyta patirtis ir techninės žinios suteikia Emmevi galimybę gaminti aukščiausios kokybės maišytuvus bei dušo įrangą. Per metus Emmevi pagamina virš 1.000.000 maišytuvų, kurios dėl aukštos kokybės ir konkurencingos kainos, sėkmingai pardavinėja Italijoje bei eksportuoja į daugelį kitų šalių. Emmevi testuoja 100% savo galutinės produkcijos, taip užtikrindama, kad klientai visuomet gaus aukščiausius kokybės standartus atitinkančius produktus.

Rekomendacijos. Išlaikant produkto tobulą paviršių mes rekomenduojame nenaudoti buitinių valiklių, šveitiklių, tirpiklių, cheminių medžiagų, kurių sudėtyje yra tokių medžiagų kaip druskos rūgšties, amoniako, acetono, balinimo rūgšties, įvairių dezinfekcijos priemonių. Nevalyti maišytuvo paviršiaus su šiurkščiomis kempinėlėmis. 
Mes rekomenduojame valyti produkto paviršius kasdien ir tik su minkštu audiniu. Mes taip pat rekomenduojame nuvalyti visus vandens lašelius nuo maištyuvo, kurie laikui bėgant gali pakenkti maišytuvo paviršiui ir kuriuos vėliau bus vis sunkiau pašalinti.

Gamintojas Emmevi (Italija)
Serija Laguna
Tipas Maišytuvas iš sienos
Spalva Pasirinktinai
Garantija 5 metai
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)
Pastaba Dušelis, žarna, laikiklis užsakomi atskirai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: