34719000

Grohe SmartControl termostatinis dušo maišytuvas 34719000

Nauja prekė

459,00 EUR

-28%

330,48 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Grohe SmartControl termostatinė dušo sistema, chromas 34719000

Grohe SmartControl termostatinis maišytuvas suprojektuotas montuoti ant sienos.

Modernus dizainas ir naujausia Grohe technologija Smartcontrol sukurta valdyti vienu paspaudimu: naudotis dušu ir kontroliuoti vandens srovę. Vandens suvartojimą sumažins GROHE EcoJoy®  technologija.

  • GROHE TurboStat® įmontuotas termostatas leis mėgautis vandens procedūromis, kuris užtikrins pastovią vandens temperatūrą.
  • GROHE SafeStop® (Plus)- puikiai tinka namams su vaikais. Tai apsauginė funkcija, kuri leidžia nustatyti, kad vanduo nešiltų daugiau negu 38 ° C. Esant poreikiui aukštesnei temperatūrai, užtenka paspausti mygtuką ir busite užtikrinti, kad temperatūra neviršys 43 ° C.
  • GROHE Cool Touch® - nekaistantis maišytuvo korpusas, apsaugos jūsų vaikus nuo nusideginimo.  Ši funkcija užtikrina, kad visa dušo sistema nebus karštesnė nei naudojamo vandens temperatūra.
  • GROHE Easy Reach® - maišytuvo lentynėlė užtikrins, kad reikiama kosmetika dušui būtų visada lengvai pasiekiama.
  • StarLight® – chromuota apdaila suteikia ilgalaiko blizgesio. 

GROHE AG yra Europoje didžiausias, pasaulyje lyderiaujantis santechninės įrangos gamintojas  Grohe kompanija nuo 1817 m. šeimos verslo išaugo į inovatyvią, šiuolaikines technologijas bei planetos išteklius saugančią kompaniją. Grohe kompanijos mokslininkai ir inžinieriai nuolat kuria ir tobulina vandens ir energijos taupymo technologijas, kurias integruoja į produktų linijas.

Gamintojas Grohe (Vokietija)
Serija Smart Control
Tipas Termostatinis maišytuvas
Spalva Chromo
Garantija 5 metai
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)
Pastaba Dušelis, žarna, laikiklis užsakomi atskirai