X070080

Ravak Classic maišytuvas praustuvui

Nauja prekė

109,00 EUR

-20%

87,20 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Ravak Classic maišytuvas praustuvui su dugno vožtuvu

Jo grakščios formos puikiai dera prie viso koncepcijos Classic stiliaus. Aeratorius yra paslėptas, todėl net ir žiūrint iš šono, vandens maišytuvas išlaiko minimalistinį stilių.

Gaminyje yra paslėptas aeratorius, kurį lengvai galima išimti. Norint užtikrinti vonios kambario dizaino vientisumą, rekomenduojame vandens maišytuvą Classic derinti su Classic koncepcijos gaminiais. Maišytuvo išorės valymui rekomenduojame naudoti RAVAK Cleaner Chrome.

Grakštūs ir elegantiški
Elegantiškos formos, lygus paviršius, subtilios linijos puikiai papildo Classic vonių ir praustuvų seriją. Naujos praktiškos detalės atitinka visus modernios estetikos reikalavimus.

Kompleksinis asortimentas
Pasiūlymą sudaro klasikiniai, tvirtinami prie sienos ir potinkiniai vandens maišytuvai praustuvams, bidė, vonioms ir dušams.

Stiliaus harmonija koncepcijoje
Maišytuvai Classic papildo tos pačios koncepcijos vonios kambario dizainą, kurį sudaro vonia, praustuvai, baldai ir maišytuvai, sukurti pagal vientisą estetinį principą.

Garantuota kokybė
Bandymų metu nustatytas keraminės kasetės ilgaamžiškumas, kuris apskaičiuotas mažiausiai trisdešimčiai metų. Visiems maišytuvams suteikiama penkerių metų garantija, kuri užtikrina, kad Classic maišytuvas tarnaus ilgai ir bus patikimas vonios kambario gaminys.

Gamintojas Ravak (Čekija)
Serija Classic
Tipas Maišytuvas montuojamas į praustuvą
Spalva Chromo
Dugno vožtuvas Nėra
Garantija 5 metai
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: