H8153310001111

Kartell by Laufen praustuvas 46x46 cm

Nauja prekė

458,00 EUR

-23%

352,66 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

SAPHIRKERAMIK

„SaphirKeramik“ – šveicarų gamintojo „Laufen“ sukurta nauja novatoriška medžiaga, kuriai patentuoti pateikta paraiška ir kuri tikrai pakeis vaizdą vonios kambaryje.  Kur anksčiau būdavo išlinkis, dabar yra mažu spinduliu apvalintas kampas. Pilnesnės formos užleido vietą grakštesnėms, tačiau atsparioms ir juvelyriškai tikslioms sienelėms. Ypač tvirta keramika atveria galimybę kurti madingų minimalistinių, architektūrą primenančių formų gaminius.
Keraminė sanitarinė įranga nuo seno buvo gaminama iš blizgaus porceliano ir smulkaus šamotinio molio. Visa tai – ne be reikalo, nes šios medžiagos yra higieniškos, labai atsparios dėvėjimuisi ir perdirbamos. LAUFEN garsėja ypač dideliu kūrybiniu potencialu, ypač gamindama didžiausius pasaulyje gaminius iš smulkaus šamotinio molio.
LAUFEN mokslinių tyrimų direktorius Dr. W. Fischeris teigia, kad dabar yra daugybė keramikos gaminių projektavimo galimybių. Nekeičiant tradicinio gamybos proceso įmanoma išgauti subtilesnių formų.

Laisvė keisti formas

LAUFEN, išnaudodama galimybes, kurias teikia unikali medžiaga „SaphirKeramik“, ištobulinta per penkerius intensyvių mokslinių tyrimų ir taikomosios veiklos metus, pristato novatorišką įprastinės keramikos alternatyvą, leidžiančią atsikratyti daugelio keramikos gaminių projektavimo ir gamybos apribojimų.  
Revoliucija formaliame keramikos pasaulyje – tvirta ir lengvai formuojama „SaphirKeramik“ leidžia kurti plonytes, tačiau patvarias, sieneles ir apvalinti kampus mažu, vos 1–2 mm, spinduliu, kai tuo tarpu kitų moderniausių technologijų pasiekimas yra mažiausiai 7–8 mm. Plono skerspjūvio gaminiai užima mažiau vietos, yra lengvesni ir nekenksmingi aplinkai.
Išskirtinį „SaphirKeramik“ kietumą ir tvirtumą užtikrina į jos sudėtį įeinantis korundas Al2O3. Tai bespalvis mineralas, aptinkamas safyruose, todėl medžiaga pavadinta pagal juos. Kruopščiais bandymais nustatyta, kad jos lenkimo stipris prilygsta plienui.

Išraiškingi gaminiai

Ilgamečių LAUFEN technologinių ir ekologinių tyrimų rezultatas – dvigubai tvirtesnė, ekologiškesnė ir plonesnė keramika. Naujoji keramika yra pastebimai tvirtesnė ir išsiskiria didesniu lenkimo stipriu, todėl ją naudodami dizaineriai turi daugiau išraiškos galimybių, be to, ji yra skaisčiai baltos spalvos.
LAUFEN gali gaminti plonesnį keramikos gaminį ir naudoti paprastesnę konstrukciją, kad sumažėtų svoris palyginus su gaminiais iš įprastinės keramikos. Nauda – keliariopa: mažiau kainuoja žaliavos, mažiau suvartojama energijos gaminant ir pigiau gabenti.
Stulbinamos savybės – garantuotos. Tokie gaminiai pageidaujami visuomenėje, siekiančioje mažinti vartojimą, mėgstančioje paprastumą ir ieškančioje dinaminio ryšio su kūniškais malonumais. Rezultatas yra akivaizdžiai matomas – keramika plonais, beveik aštriais kraštais. Jie būdingi kolekciją „Kartell by Laufen“ sudarantiems „living square“ dubenims ir praustuvams.

Gamintojas Laufen (Šveicarija)
Serija Kartell
Tipas Pakabinamas praustuvas
Matmenys 46 x 46 cm
Medžiaga SaphirKeramika
Spalva Blizgi balta
Garantija 5 metai
Pristatymo terminas 20-30 d.d.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: