815852

Laufen The New Classic mažas praustuvas 50 x 45 cm

Nauja prekė

333,00 EUR

-23%

256,41 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Matmenys:

  • Ilgis: 500 mm
  • Plotis: 450 mm
  • Aukštis: 170 mm

Gali būti baltas blizgus, baltas matinis. Galima užsakyti su Laufen Clean Coat (LCC) danga. 

Gali būti su skyle maišytuvui arba be jos. 

Tobulų formų kolekcija rafinuotam vonios kambariui. „The New Classic“ spinduliuoja harmoningų formų praktiškumu ir šiuolaikiškumu.

Aiški, formali, modernios elegancijos išraiška šlovina vonios kambarį, kaip švaros ir tyrumo vietą. Apdovanojimus pelniusi, ir didžiuliu technologiniu šuoliu tapusi „SaphirKeramik“ medžiaga kiekvieną iš jo pagamintą produktą verčia progreso, naujų standartų liudininku.


New Classic kolekcijos praustuvai - harmoningų formų, praktiški ir šiuolaikIški. 
Kolekcijos praustuvai pagaminti iš patentuotos "SaphirKeramik" medžiagos, kurios lankstumas leidžia praustuvo kampus apvalinti 1-2 mm spinduliu bei išbaigti gaminio formas tiksliai pagal dizainerio projektą. Sienelės yra itin plonos ir patvarios. Tokie praustuvai užima mažiau vietos, yra lengvesni ir nekenksmingi aplinkai.
"SaphirKeramik" medžiaga yra kieta ir patvari dėl sudėtyje esančio korundo - bespalvio mineralo, aptinkamo safyruose.
Kompekte yra tvirtinimo elementai.

SAPHIRKERAMIK

„SaphirKeramik“ – šveicarų gamintojo „Laufen“ sukurta nauja novatoriška medžiaga, kuriai patentuoti pateikta paraiška ir kuri tikrai pakeis vaizdą vonios kambaryje.  Kur anksčiau būdavo išlinkis, dabar yra mažu spinduliu apvalintas kampas. Pilnesnės formos užleido vietą grakštesnėms, tačiau atsparioms ir juvelyriškai tikslioms sienelėms. Ypač tvirta keramika atveria galimybę kurti madingų minimalistinių, architektūrą primenančių formų gaminius.
Keraminė sanitarinė įranga nuo seno buvo gaminama iš blizgaus porceliano ir smulkaus šamotinio molio. Visa tai – ne be reikalo, nes šios medžiagos yra higieniškos, labai atsparios dėvėjimuisi ir perdirbamos. LAUFEN garsėja ypač dideliu kūrybiniu potencialu, ypač gamindama didžiausius pasaulyje gaminius iš smulkaus šamotinio molio.
LAUFEN mokslinių tyrimų direktorius Dr. W. Fischeris teigia, kad dabar yra daugybė keramikos gaminių projektavimo galimybių. Nekeičiant tradicinio gamybos proceso įmanoma išgauti subtilesnių formų.

Laisvė keisti formas

LAUFEN, išnaudodama galimybes, kurias teikia unikali medžiaga „SaphirKeramik“, ištobulinta per penkerius intensyvių mokslinių tyrimų ir taikomosios veiklos metus, pristato novatorišką įprastinės keramikos alternatyvą, leidžiančią atsikratyti daugelio keramikos gaminių projektavimo ir gamybos apribojimų.  
Revoliucija formaliame keramikos pasaulyje – tvirta ir lengvai formuojama „SaphirKeramik“ leidžia kurti plonytes, tačiau patvarias, sieneles ir apvalinti kampus mažu, vos 1–2 mm, spinduliu, kai tuo tarpu kitų moderniausių technologijų pasiekimas yra mažiausiai 7–8 mm. Plono skerspjūvio gaminiai užima mažiau vietos, yra lengvesni ir nekenksmingi aplinkai.
Išskirtinį „SaphirKeramik“ kietumą ir tvirtumą užtikrina į jos sudėtį įeinantis korundas Al2O3. Tai bespalvis mineralas, aptinkamas safyruose, todėl medžiaga pavadinta pagal juos. Kruopščiais bandymais nustatyta, kad jos lenkimo stipris prilygsta plienui.

Gamintojas Laufen (Šveicarija)
Serija The New Classic
Tipas Pakabinamas praustuvas
Matmenys 50 x 45 cm
Medžiaga SaphirKeramika
Spalva Balta
Garantija 60 mėn.
Pristatymo terminas 20-30 d.d.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: