X01651-X01451

Pakabinamas klozetas Ravak Chrome RimOff su lėtai nusileidžiančiu dangčiu

Nauja prekė

340,00 EUR

-20%

272,00 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

WC Chrome RimOff

Viskas lengvai priežiūrai

Tualetas Chrome RimOff visiškai neturi briaunų, todėl nėra nešvarumų kaupimosi grėsmės. Be briaunų unitazo viduje nėra jokių nepasiekiamų linkių, unitazas yra tobulai lygus, matomas, nešvarumams tiesiog nėra kur kauptis. Speciali tualeto konstrukcija leidžia idealiai išplauti unitazą vien tik vandens srove, nereikia jokio papildomo valymo. Tai idealus sprendimas tiems, kuriems rūpi tobula švara, higiena ir paprasta priežiūra. Šių tualetų estetika sugalvota taip, kad jie derėtų prie visos plačios vonios kambario Chrome koncepcijos, skirtos vonios kambario įrengimui. Dėka to, kad kabinamas ant sienos, tualeto unitazas Chrome RimOff palengvina vonios kambario grindų ar tualeto patalpų valymą. Montavimo vietos ant unitazo slepiamos taip, kad nebūtų sudarkomas jo švarus ir vientisas dizainas. Be kraštų ir linkių, nelieka vietų, kuriose galėtų kauptis nešvarumai.

Kokybiška keraminė medžiaga, naujo ir kiekvienai dienai pritaikyto dizaino. Tualeto konstrukcija be briaunų ir briaunos linkių leidžia nuleisti vandenį visame paviršiuje. Tualeto unitazas skirtas kabinti ant sienos.

Prie tualeto unitazo rekomenduojame papildomai įsigyti instaliacinį vandens nuleidimo modulį, valdymo mygtukus ir sėdynę su lėtinančia sistema SoftClose – tualeto sėdynė Chrome. Tualeto unitazas Chrome RimOff turi Click sistemą, kuri įgalina paprastai vienu judesiu nuimti sėdynę ir idealiai išvalyti vietą po juo.

Norint susikurti vientisą tualeto patalpų ar vonios kambario sprendinį galima įsigyti Chrome priedus ir kitus koncepcijos Chrome gaminius (bidė, praustuvus, baldus ir t. t.).

Gamintojas Ravak (Čekija)
Serija Chrome
Tipas Pakabinamas klozetas
Medžiaga Keramika
Spalva Balta
Klozeto dangtis Lėtai nusileidžiantis dangtis
Pajungimas tarp ašių 180 mm
Garantija 10 metų
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: