Ravak Asymetric Pro 10° dušo padėklas 120x90 cm

Nauja prekė

339,00 EUR

-20%

271,20 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Dušo padėklas Asymetric Pro 10°

Savo stiliumi tobulai atitinka asimetrinę dušo kabiną 10AP4. Dėl subtiliai ištempto padėklo kampo, dušo kabinoje yra daugiau vietos patogesniam prausimuisi ir speciali vieta kosmetikai susidėti. Dušo padėklas pagamintas iš atsparaus lieto marnuro ir tinkamas įrengti tiek ant grindų, tiek įleidimui į grindis.

  •     dydis: 90x120 cm, L/R
  •     medžiaga: kompozitinis - lietas dolomito ir dervos mišinys
  •     padėklas: įleidžiamas į grindis (saugus sprendinys), arba montuojamas ant grindų
  •     padėklo gylis: 1,5 cm
  •     montavimo aukštis: 3,8 cm
  •     sifono skersmuo: 9 cm
  •     garantija: 5 metai


Dušo padėklas Asymetric Pro 10° tinka kariajam ir dešiniajam dušo kabinos 10AP4 variantui. Dušo padėklo viduje suformuota praktiška vieta kosmetikai sudėti. Prie šio dušo padėklo galima papildomai įsigyti padėklo sifoną, kojeles (atramą), montavimui reikalingus priedus.

Dušo padėklai tobulai dera su 10° dušo kabina ir kitais tos pačios koncepcijos gaminiais. Dėl subtiliai ištempto padėklo kampo, dušo kabinoje yra daugiau vietos patogesniam prausimuisi ir speciali vieta kosmetikai susidėti.

Dizaino dermė

Dušo padėklų Galaxy Pro 10° dizainas puikiai dera su ištisa vonios kambario 10° koncepcija. Ravak siūlo teik unikalų asimetrišką dušo padėklą, specialiai sukurtą stačiakampei asimetrinei dušo kabinai 10°, tiek kvadratinius ir stačiakampius dušo padėklus, kuriuose 10° posūkio kampas suformuoja papildomą erdvę daiktams susidėti.

Nedidelis aukštis

Galaxy Pro modelių dušo padėklai pašalina barjerus ir kliūtis vonios kambaryje! Dėl plokštaus dugno ir žemos briaunos, dušo padėklą labai paprasta įleisti į grindis ir tokiu būdu išlaikyti jų vientisumą, estetinį grožį ir funkcionalumą.

Atsparumas

Lietas marmuras pagamintas iš smulkinto dolomito ir dervos mišinio, todėl lieto marmuro dušo padėklai pasižymi ypatingu tvirtumu, yra kieti ir neakyti, atsparūs bakterijoms ir grybeliui. Lyginant su kitomis medžiagomis, lietas marmuras suteikia šilumos pojūtį, todėl kontaktas su dušo padėklu yra daug malonesnis.

Gamintojas Ravak (Čekija)
Serija Asymmetric
Tipas Asimetrinis dušo padėklas
Matmenys 120 x 90 cm
Medžiaga Lietas marmuras
Spalva Balta
Atrama Nėra
Sifonas komplekte Nėra
Garantija 5 metai
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)

Priedai