Brasta Glass dušo durys Ieva Plius 120 cm, stiklo spalva pasirinktinai

Nauja prekė

649,00 EUR

Klausti apie prekę

Berėmių dušo kabinų kolekcija BE RIBŲ

Dušo durys siauroms nišoms, puikiai tinka minimalistinio stiliaus interjerui. Durys gali atsidaryti tiek į vidų, tiek į išorę. Galimi standartinių ir nestandartinių matmenų užsakymai.

Kolekcija BE RIBŲ - tai stiklo sienelių ir chromuotų laikiklių derinys. Berėmė konstrukcija sukuria naują erdvės pojūtį. Didelis standartinių gaminių pasirinkimas,galimybė įgyvendinti neįprastus sumanymus leidžia džiaugtis išskirtinio dizaino kabina bet kuriame vonios kambaryje.

Speciali lankstų konstrukcija užtikrina jų ilgaamžiškumą, durų fiksavimo bei savaiminio užsidarymo funkcijas. Tvirti papildomi stiklo laikikliai lemia konstrukcijos saugumą ir stabilumą. Tarpinės visiškai priglunda, tad dušo kabina nepraleidžia vandens ir atrodo labai estetiškai. Berėmių konstrukcijų pagrindas turi būti labai gerai paruoštas. Rėminės dušo kabinos labiau pralaidžios vandeniui.

Kolekciją sudaro šeši modeliai ir jų modifikacijos, pagamintos pagal nestandartinius matmenis. Dušo kabina BANGA - išskirtinė, lenkta, jos durys plačiai atsidaro, tad sukuriamas ypatingas erdvės pojūtis. Šis modelis iš tiesų labai traukia akį. NORA vadinama dušo kabinų standartu, o NORA PLIUS vertinama dėl praktiškumo ir ergonomiškumo. Dušo kabina NIDA - penkiakampė, todėl taupo erdvę. LIEPA išsiskiria tuo, kad jos abejos durys visiškai atsidaro. LIEPA ir LIEPA plius labai tinka žmonėms su negalia, nes šių kabinų durys atsidaro į abi puses.

Kolekcijos dušo kabinų stiklai gali būti skaidrūs, tamsinti pilka, ruda spalva, raštuoti, žalsvi ir melsvi.


  • Berėmės dušo durys su pagalbine sienele, skirtos vidutinio pločio nišoms. Galimi standartinių ir nestandartinių matmenų užsakymai.
  • Dušo kabinos stiklas yra su danga Greiti Lašai - stiklo paviršius atstumia vandenį ir nešvarumus (iki 90 proc. lengviau valyti).
  • Durų aukštis 200 cm. Keičiant aukštį, taikomas 15 % antkainis. Maksimalus aukštis - 2100 mm.
  • Norėdami pakeisti durų atidarymo kryptį, montuojamas duris apverskite 180 k̊ ampu (išskyrus sieneles raštiniu, šinšila, satin stiklu ar stiklu su secret juosta).
  • Užsakydami sienelę raštiniu/šinšila/satin/secret stiklu, nurodykite dešinėje ar kairėje pusėje bus montuojamos durys.
  • Dušo durų instaliavimo dydis A: 1197-1205 mm.


Pastaba. Dėl nestandartinių dušo kabinos matmenų prašome kreiptis į pardavėją.

Gamintojas Brasta Glass (Lietuva)
Serija Be ribų
Tipas Dušo durys į nišą
Matmenys 120 cm
Aukštis 200 cm
Užpildas 6 mm saugus grūdintas stiklas
Stiklo spalva Pasirinktinai
Profilio spalva Blizgus chromas
Garantija 7 metai
Pristatymo terminas 5-10 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-6 sav.)

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: