X01201

Silikoninis glaistas RAVAK Professional bespalvis, 310 ml

Nauja prekė

13,00 EUR

-10%

11,70 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Silikoninis glaistas RAVAK Professional

Sukurtas vonios kambarių įrengimo specialistų. Idealiai sujungia įvairias medžiagas, naudojamas montuojant dušo kabinas ir vonias.

Prekės aprašymas:

    tūris: 310 ml
    spalva: skaidrus

Silikoninis hermetikas RAVAK Professional idealiai sujungia įvairias medžiagas, naudojamas gaminant ir įrengiant dušo kabinas, padėklus ir vonias stiklas, akrilas (PMMA), ekstruduotas putų polisatirolis, aliuminis, lakas ir įvairios apdailos medžiagos). Silikoninio hermetiko RAVAK Professional naudojimas – tai pagrindinė prielaida, kad Jūsų dušo kabinos, vonios ar padėklo užsandarinimas būtų puikios kokybės. Tinkamai sumontuoti ir užsandarinti dušo padėklą reikia vieno pilno silikoninio hermetiko tiubiko, kurio tūris 310 ml.

Dušo kabinoms ir durims montuoti skirti produktai

Sėkmės pagrindas įrengiant bet kurią dušo kabiną ar dušo padėklą yra tikslus montavimas, sandarinimas ir atsirandančių plyšių pašalinimas. Neužbaigti darbai kartais gali sutrukdyti svarbiai finansinei investicijai. Todėl naudokitės patirtimi, kuria su Jumis pasidalins profesionalūs RAVAK produkcijos  gamintojai.

Nuo profesionalų
Gaminių, skirtų dušo kabinų ir dušo padėklų montavimui, sukūrimas – tai kompanijos RAVAK profesionalų  darbas, jie žino visus šio darbo sunkumus.

Gamintojas Ravak (Čekija)
Tipas Glaistas
Pristatymo terminas Prekes esančias sandėlyje pristatome per 2-5 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-8 sav.)

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: