Brasta Glass penkiakampė dušo kabina Inga 100x100 cm, stiklo spalva pasirinktinai

Nauja prekė

919,00 EUR

Klausti apie prekę

Dušo kabinų kolekcija HARMONIJA

Premium klasės berėmė keturkampė dušo kabina su pagalbine sienute.

Idealiai tinka apribotoms erdvėms.

Formų darna, minimalizmas ir elegancija - tokiais kriterijais vadovavosi dizaineriai kurdami šią kolekciją. Konstruktorių darbo vaisius - stabilumas, sandarumas ir patogumas.

Elegantiškumas ir santūrumo menas. Stačiakampės kabinos ir lankstų formos atkartoja grindų bei sienų plytelių formas vonios kambaryje ir sukuria vientisumo įspūdį. Skaidros, tiesios berėmės plokštumos tarsi pranyksta aplinkoje, leisdamos vyrauti Jūsų pasirinktoms sienų apdailos spalvoms, raštams ar interjero detalėms. Atvirumo ir privatumo pusiausvyros mėgėjai gali rinktis matinį stiklą ar papuošti kabinas ornamentika.

Nauja lankstų konstrukcija ir dizainas

Pakilimo funkcija. Naujos dušo kabinų serijos lankstai atidarymo metu pakyla. Tai leidžia geriau užsandarinti dušo kabinos apačią: uždarius kabiną ar sienelę, duris prispaudžia prie jų apačios pritvirtinta apatinė sandarinimo tarpinė. Be to, pakylančių durų mechanizmas padeda lengviau uždaryti duris: lengvai stumtelėjus, jos pačios užsidaro.

Sandaresnės vertikalios jungtys. Dušo kabinose ir sienelėse nereikia pjauti tarpinių, sandarinančių lankstų jungiamus stiklus. Tai sumažina tikimybę per pjūvius ar lankstų tarpus į išorę patekti vandeniui.

Stačiakampės formos. Lankstai patiks griežtesnių formų mėgėjams, taip pat pasitvirtins tuo atveju, jei kiti baldai ir įranga stovi smailesniu kampu.


  • Dušo kabinos stiklas yra su danga Greiti Lašai - stiklo paviršius atstumia vandenį ir nešvarumus (iki 90 proc. lengviau valyti).
  • Kabinos aukštis 200 cm. Keičiant aukštį, taikomas 15% antkainis. Maksimalus aukštis - 2100 mm.
  • Dušo kabinos INGA duris galite montuoti  tiek dešinėje, tiek kairėje kabinos pusėje (išskyrus kabinas raštuotu/satin stiklu).
  • Užsakydami kabiną raštuotu/satin/secret stiklu būtinai nurodykite dešinėje ar kairėje pusėje bus montuojamos durys.
  • Standartinė INGA nepritaikyta montuoti ant padėklo. Esant pageidavimui, įmanoma pagaminti dušo kabiną INGĄ, tinkamą montuoti ant pasirinkto padėklo. Būtina nurodyti užsakant.
  • Kabinos instaliavimo dydis A: 983-988 mm B: 983-988 mm
  • Premium klasės berėmė penkiakampė dušo kabina su pagalbine sienute. Idealiai tinka apribotoms erdvėms. Patogi valyti, sandaresnė berėmė kabina.


Pastaba. Dėl nestandartinių dušo kabinos matmenų prašome kreiptis į pardavėją.


Gamintojas Brasta Glass (Lietuva)
Serija Harmonija
Tipas Penkiakampė dušo kabina
Aukštis 200 cm
Užpildas 6 mm saugus grūdintas stiklas
Stiklo spalva Pasirinktinai
Profilio spalva Chromas
Pristatymo terminas 5-10 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-6 sav.)

Priedai

14 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: