130.0085.739

Franke Belfast BAK 710 Fraceram plautuvė, balta spalva

Nauja prekė

478,00 EUR

-22%

372,84 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

Franke BAK 710

Spintelės plotis: 60 cm

Matmenys: 595 x 475 mm

Dubens matmenys: 545 / 410 / 200 mm

Montavimo tipas: dedama ant stalviršio

Sudėtis: „Fraceram“

Vožtuvas: užkemšamas 3½"

Vožtuvo valdymas: ranka užkemšamas

Skylės maišytuvui: be skylių


„Fraceram“ – ypač kietas paviršius
FRANKE keraminės plautuvės pagamintos iš „Fraceram“ - itin patvarios specialios medžiagos. Palyginti su tradicinėmis keraminėmis plautuvėmis, FRANKE keraminės plautuvės paviršius yra labai kietas ir tvirtas, todėl jis pjaustant ar krintant daiktams visada išlieka toks pats.

Patvarus blizgus dizainas
Keramika harmoningai įsilieja į bet kurią gyvenamąją aplinką – puikiai dera prie puristinio, modernaus ar kaimo sodybos stiliaus virtuvės. Išskirtinis nerūdijančiojo plieno ekscentrinio vožtuvo jungiklis suteikia plautuvei papildomą dizaino akcentą ir padidina jos funkcionalumą.

Puikus lygus paviršius
„Fraceram“ keraminė glazūra ypač lygi, todėl ją lengva valyti. Ruošiant maistą jos paviršiuje nesikaups nešvarumai ar kvapai, todėl plautuvė visada išliks higieniška.

Blizgi keramika, pasižyminti higieninėmis savybėmis
„Fraceram“ – tai ideali medžiaga plautuvėms, kurioms keliami griežčiausi švaros ir higienos reikalavimai. Ten, kur valomi ir ruošiami maisto produktai bei plaunami indai, puodai ir taurės, turi būti naudojamos higieniškos ir lengvai prižiūrimos medžiagos. „Fraceram“ – tai aukštos kokybės medžiaga, neturinti nei kvapo, nei skonio. Kadangi „Fraceram“ keramika gaminama iš specialios masės, kuri ruošiama iš natūralių žaliavų naudojant sudėtingas technologijas, ji yra labai tvirta, o jos paviršius pasižymi higieninėmis savybėmis.

Ilgai eksploatuojama, tvirta, ypač atspari
„Fraceram“ keramika – tai neprilygstamo patvarumo medžiaga, atspari aukštai temperatūrai, šalčiui ir tiesioginiams saulės spinduliams. Ji nesibraižo ir neblunka. Skirtingai nuo tradicinių keraminių medžiagų, „Fraceram“ keramikos savybės nekinta net ir eksploatuojant ją sudėtingomis sąlygomis ar atsimušant į ją daiktams. Dėl tokio atsparumo „Fraceram“ keramika yra išskirtinai ilgai eksploatuojama, itin kokybiška medžiaga, naudojama gamybai plautuvių, kurių forma ir savybės nekinta labai ilgą laiką.

Gamintojas Franke (Vokietija)
Serija Belfast
Tipas Plautuvės montuojamos iš viršaus
Matmenys 60 x 48 cm
Medžiaga Keramika
Spalva Blizgi balta
Sifonas komplekte Nėra
Pristatymo terminas 15-20 d.d.

Priedai

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: