Praustuvai / Klozetai / Rėmai

Šiame kataloge yra visi gaminiai, kurių jums prireiks įrengiant WC kambarį, tad galite pasirinkti jums labiausiai tinkamą vonios keramiką ir wc rėmus. WC keramika - tai įvairių gamintojų  praustuvai, unitazai, bidė, pisuarai, bakeliai, kuriuos galite išsirinkti pagal savo WC kambario dizainą, dydį ir norimą kainą. Vonios keramikos gaminiai yra š...

Šiame kataloge yra visi gaminiai, kurių jums prireiks įrengiant WC kambarį, tad galite pasirinkti jums labiausiai tinkamą vonios keramiką ir wc rėmus. WC keramika - tai įvairių gamintojų  praustuvai, unitazai, bidė, pisuarai, bakeliai, kuriuos galite išsirinkti pagal savo WC kambario dizainą, dydį ir norimą kainą. Vonios keramikos gaminiai yra šiuolaikiško dizaino, kuris yra kuriamas taip, kad būtų lengvai valoma ir prižiūrima, taip užtikrinant nuolatinę higieną. Katalogo kategorijose taip pat siūlomi įvairūs WC rėmai ir detalės: kokybiški ir patvarūs WC dangčiai, klavišai ir tvirtinimai, potinkinis rėmas, rėmų ir wc komplektai.

Daugiau

Praustuvai / Klozetai / Rėmai  Yra 1347 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Praustuvai

    Praustuvai  - tai dalis vonios kambario filosofijos, kuri apima praustuvus, vonias, klozetus, bidė ir kt. Tarpusavyje suderintos formos, atsikartojančios linijos – tai kolekcijų privalumas. Renkantis vienos kolekcijos gaminius vonios kabaryje sukursite tęstinumo ir išbaigtumo jausmą. Galime pasiūlyti įvairių formų, spalvų, montuojamų iš stalviršio apačios, statomų ant stalviršio, įleidžiamų praustuvų, tvirtinamų prie sienos. Taip pat labai mažų, standartinių dydžių ir itin didelių viengubų ar dvigubų praustuvų. Praustuvai gali būti statomi ant keramikinių kojų, puskojų, stovų ar baldų.

  • Pakabinami klozetai

    Pakabinami klozetai  dažnu atveju pasirenkami kuriant šiuolaikinius interjerus. Patvarūs, įvairių formų vienoje erdvėje jie derinami su praustuvais, bidė, voniomis. Vietą po pakabinamu klozetu  lengviau  prižiūrėti, nes tvarkant erdvę  nesudėtingai pasiekiamos grindys ir nutolę paviršiai po juo. Jei nuspręsite rinktis ir bidė, tada rekomenduojame rinktis to pačio gamintojo ir tos pačios kolekcijos gaminius.  Galima derinti ir to pačio gamintojo spalvotus gaminius.  Pakabinama santechnika vizualiai vonios kambariui suteikia lengvumo pojūtį.

  • Pastatomi klozetai

    Klasikinis sprendimas tai pastatomi and grindų klozetai. Itin dailių formų ir šiuolaikinių funkcijų pastatomi klozetai dera tiek klasikinio stiliaus namuose, tiek modernuose apartamentuose. Platus formų pasirinkimo spektras, spalvų gama,  derinant su kita santechnika,  leis išgauti norimo stiliaus vonios kambario stilių.

  • Pakabinamos bidė

    Puikus sprendimas norintiems turėti  funkcionalų gaminį, tačiau tuo pačiu vizualiai išlengvintą vonios kambarį. Puikiai dera su pasirinkto gamintojo tos pačios kolekcijos klozetu, praustuvu ir kita santechnika. Vieta po pakabinama bidė tvarkant daug lengviau prižiūrima, nes nėra kliūčių valant pačias atokiausias vietas. Įvairių formų ir spalvų bidė rasite gamintojų kolekcijose.

  • Pastatomos bidė

    Pastatomos bidė puikiai dera prie pastatomų klozetų. Rinkitės to pačio gamintojo kolekcijos gaminius, kurie turės tas pačias formas, linijas ir stilių. Taip vonios kambarys išlaikys vientisumą ir stilistiškai tarpusavy derės pasirinkta santechnika.  Šiuolaikinė keramika žavi formų ir linijų įvairove, stilių pasiūla. 

  • Pisuarai

    Taip vyrų namuose geidžiami  pisuarai yra santechnikos gaminys, kurį renkasi  vyrai, prieoritetą teikiantys patogumui  ir higienai. Užimantys nedaug vietos pisuarai, derantys prie kitų santechnikos gaminių, puikiai pratęs vonios kambario išbaigtumą.

  • Potinkiniai rėmai

    Platus įvairių gamintojų potinkinių WC rėmų pasirinkimas – tai šiuolaikinis sprendimas vonios kambariui. Stengiantis išlaikyti kuo daugiau erdvės, jų pagalba santechnikos gaminiai užims mažiau vietos, patalpa atrodys daugiau vienalytė. Tvirti, lengvai montuojami rėmai gali būti su WC muiliukų konteineriais, gali taip pat veikti kaip kvapų ištraukėjai  (reikalinga el. įvadas).

  • WC rėmų komplektai

    Suderinti  WC rėmų,  klozetų, vandens nuleidimo mygtukų, dangčių komplektai už gerą kainą – tai puikus pasirinkimas, stilius ir patogumas ieškant sprendimo vonios kambariui. Vandens nuleidimo mygtukai įrengiant potinkinius rėmus turi būti to pačio gamintojo kaip ir rėmas.

  • Sifonai, kiti priedai

    Įvairių metalo spalvų ir plastikiniai sifonai, spalvoti keramikiniai ir metaliniai dugno vožtuvai, tvirtinimo elementai, santechnikos priežiūros priemonės – šioje kategorijoje rasite visas smulkmenas.

  • Mygtukai potinkiniams...

    Mygtukų pagalba vonios kambariui suteiksite stilių. Funkcionalūs, įvairių formų, pagaminti iš kokybiško plastiko, metalo, stiklo ar akmens taps puikiu kokybės ir stiliaus akcentu. Metalo spalvų yra daugiau kaip 10. Taip pat rasite sensornius mygtukus su papildoma apšvietimo funkcija ar kaip kvapų sutraukiklius- ventiliatorius (reikalingas 220V įvadas).

puslapyje
Rodoma 1045 - 1053 iš 1347 dalykų
Rodoma 1045 - 1053 iš 1347 dalykų
Prekių filtras

Katalogas

Kategorijos
Gamintojas
Tipas
Serija
Medžiaga
Spalva
Matmenys

Praustuvai / Klozetai / Rėmai

Biuro adresas

Informacija

Specialūs pasiūlymai

Mūsų biuras