NEO158WWBP

Omnires NEO M+ laisvai pastatoma vonia 158x72 cm, blizgi balta

Nauja prekė

2 233,00 EUR

-28%

1 607,76 EUR

Sumažinta kaina!

Klausti apie prekę

​Omnires Neo M+ laisvai pastatoma vonia 158 x 72 cm

Laisvai pastatoma vonia pasižymi minimalistine, išraiškinga forma. Išorinės konstrukcijos sienos apdailintos plokščiu, formą pabrėžiančiu kraštu. Vidinis vonios profilis užtikrina patogią nugaros atramą, o platus dugnas suteikia erdvės patogiai padėti kojoms. Vonios aukštis tik 59 cm, todėl yra lengva įlipti ir išlipant iš vonios savarankiškai arba maudyti vaikus. Vonia komplektuojama su "click-clack" tipo sifonu, kuris yra numatytas vonios centre.

Vonia pagaminta iš kompozitinės medžiagos M+, kurios pagrindinis komponentas yra dolomito uoliena. Inovatyvios gamybos technologijos garantuoja tobulą kiekvienos detalės atlikimą, kartu užtikrinant išskirtinį ilgaamžiškumą ir atsparumą.

Vonios paviršiuje nėra įtrūkimų ar mikro skylučių, todėl kasdienė priežiūra yra paprasta ir greita. Produktą reikia reguliariai valyti, geriausia po kiekvieno naudojimo, naudojant minkštą kempinę ir natūralios sudėties valymo priemonę, kurioje nėra dažiklių ir baliklių (pvz., švelnaus indų ploviklio). Esant rimtesniems nešvarumams, rekomenduojama naudoti 10% citrinos rūgšties tirpalą su vandeniu ir palikti 2-3 minutes. Po kiekvieno valymo produktą reikia kruopščiai nuplauti vandeniu ir nusausinti medvilniniu skudurėliu.

Gamintojas Omnires (Lenkija)
Serija Neo
Tipas Laisvai pastatoma vonia
Matmenys 158 x 72 cm
Medžiaga Akmens masė
Svoris 100 kg
Spalva Blizgi balta
Vandens talpa 340 l
Sifonas komplekte Yra
Pristatymo terminas 5-10 d.d. (Užsakomų prekių pristatymo laikas 3-6 sav.)

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: